Peter is one of our great photographers but also a huge Americana music fan. Check out his amazing photos of artists that played at STHLM Americana in our latest issue, no 10, get it here. Meanwhile, here is Peters Spotify list of his favourite music. See more of Peters work on instagram: photographerpeter

Peter Eriksson är en stapelvara hos oss på redaktionen, men han är också rätt nördig när det kommer till musik. Americana-musik i synnerhet. I det senaste numret, köp det här, så visar han fram en fantastisk fotoserie av musiker som spelat på STHLM Americana. Vi tog en fika för ett tag sedan och bestämde att han ska åka till USA igen och göra några sköna musikjobb, det ser vi fram emot Peter. Under tiden kan ni njuta av hans bilder här, se mer i senaste numret. Se mer av Peters bilder på instagram: photographerpeter