0
0
Subtotal: $0.00
No products in the cart.

Americana på hemmaplan

June 25, 2024

EDS COUNTRYFEST

Du behöver inte resa till staterna för att uppleva bra musik! I sommar erbjuds en mängd spännande festivaler och spelningar för alla amerikanskaälskare att se fram emot. En av favoriterna bland evenemangen är EDs Countryfest den 28–29 juni, Sveriges största countryfestival. Med countrydrottningen Jill Johnson som headline är det en festival som du inte får missa.

| EDS COUNTRYFEST | 28-29 juni | info & biljetter

Bildkälla: http://www.edscountryfest.se/

RIVER VALLEY

En annan höjdpunkt är River Valley i Älvdalen där du kan uppleva ett urval av fantastiska artister och även köpa med sig några fina prints och magazine om vår kära chefsredaktör hinner dit med American Trails trailern. En personlig favorit är Maja Francis som kommer att uppträda och vi kommer förhoppningsvis smälla upp tält där i år igen. Kom och dansa och drick med oss!

| RIVER VALLEY | 27 – 29 Juni | info & biljetter

Bildkälla: https://www.rivervalley.se/

STOCKHOLM ROOTS

För de som inte kan få nog av countrymusik kan man se fram emot Stockholm Roots festivalen den 16-18 augusti på Debaser Strand. En helg fylld av genuin söderns charm med musik, dans och några av de mest intressanta akterna inom country, americana, folk och rock. Med artister som Foy Vance, Bonnie Bishop och Phosphorescent, är det en festival som kommer att bjuda på en autentisk Americana-upplevelse.

| STOCKHOLM ROOTS | 16 – 18 augusti | info & biljetter

Bildkälla: https://www.debaser.se/events/stockholm-roots

WEST COAST COUNTRY FESTIVAL

Och för de som redan längtar till nästa år kan man boka in West Coast Country Festival i Mölndal den 5 april 2025. En heldag fylld av countrymusik och upplevelser att se fram emot redan nu. Americana-sommaren är definitivt full av spännande evenemang för alla country-älskare att njuta av!

| WEST COAST COUNTRY FESTIVAL | 5 april 2025 | info & biljetter

We use cookies to ensure the best possible experience on our site. By continuing to navigate this site you agree to the usage of cookies. Read more about cookies.