Häng oss på väggen!

Nu har du möjlighet att köpa våra fotografier som konst. Limiterad upplaga.

Vi erbjuder helt grymma bilder från våra prisbelönta fotografer. Bilderna är tryckta på åldersbeständigt matt papper. Upplagan är limiterad till 20 exemplar per motiv och till varje fotografi får du ett äkthetsbevis och information om bild och fotograf.

Vi kommer att fylla på med bilder över tid, teckna dig för vårt nyhetsbrev, så får du information när vi lagt upp nya bilder.

Du kan även beställa i stort sett samtliga bilder du hittar i våra magasin och på sajten. Såklart har du flera personliga favoriter än de du ser här i galleriet – det har vi också. Mejla oss så löser vi det. För att bläddra i alla nummer klicka här eller beställer du hem magasinen i vår webbshop. Det gäller även om du är intresserad av ett annat format än de vi har som standard.

Kontakta oss på info@amtrailsmag.com

Vi använder oss av 210 g Hahnemühle Studio Enhanced papper som är halvmatt för bästa bildåtergivning. Du kan själv rama in din bild eller beställa färdiginramad av oss. Väljer du att beställa en inramad bild levereras den med antireflekterande glas och färdig att hänga på väggen. Välj mellan svart eller vit ram. Om du vill kan du även beställa fotografiet med en passepartout, vi lagt det som tillval då alla bilder inte passar för att beskäras.